Варення із шишок, сосновий мармелад чи шишки у бельгійському шоколаді

Варення із шишок, сосновий мармелад чи шишки у бельгійському шоколаді

Варення із шишок, сосновий мармелад чи шишки у бельгійському шоколаді — яким сувеніром з Карпат здивувати рідних?

Розповідаємо про найпопулярніші крафтові товари від То Та Торба

Шишку та ще й соснову, доволі рідко розглядають, як продукт харчування. А коли дізнаються, що з неї ще й можна робити неймовірні ласощі — щиро дивуються. Дехто пригадує лише те, що частенько бачив на бабусиних полицях солодкий сироп із шишок. Але у їжу його не вживали — лише лікували кашель та простуди. 

Що ж, сучасні українці і крафтярі хабу То Та Торба, переосмислили значення хвойних «ліків» та створили із них розкішні та екстравагантні десерти. Знайти їх можна за посиланням: https://to-ta-torba.com 

Що варто знати про варення із соснових шишок?

Ароматні, хвойні, фантастично солодкі та запашні шишки у конфітюрі закохують тих, хто вперше їх спробував з першої ложечки. Це унікальний смак лісу! Варять їх дуже довго, щоб отримати карамельний смак та хвойний характерний аромат. Ми рекомендуємо обирати творіння лише перевірених крафтярів, щоб спробувати істинний, легендарний рецепт. Він справді смачний, а шишечки у ньому — не тверді.

Ласувати варенням із шишок можна не більше 2-3 столових ложок в день. А з чим і як — фантазуйте. Ми в команді «То Та Торба» любимо поєднувати шишки:

— з морозивом (особливо пломбіром);

— поливати каші та пластівці;

— з десертами;

— поливати і просочувати бісквіт;

— з чаєм або глінтвейном;

— просто ложкою.

Мармелад із соснових шишок

Ті самі шишечки довго варяться із цукром, блендеруються, проходять обробку та перетворюються у мармелад. Щоб підкреслити їх свіжий смак, ми покриваємо їх темним бельгійським шоколадом. Дуже солодкі та м‘якесенькі, вони тануть у роті та розлітаються на столі за 3-5 хвилинок. 

Шишки у бельгійському шоколаді — що це таке?

Багато хто думає, що ці цукерочки створені із певної солодкої хвойної суміші або з шоколаду із додаванням варення із шишок. Але насправді, коли ви розкусите цей десерт — побачите цілу соснову шишечку, просочену хвойним сиропом, надзвичайно м‘якесеньку та покриту чорним бельгійським шоколадом. До речі, це ексклюзивні ласощі, як і мармелад із соснових шишок: їх виготовляють виключно на Вигодщині Івано-Франківської області одним талановитим крафтярем. Тож із То Та Торба, ви можете спробувати найексклюзивніші українські смаки. 

А ми доставимо їх вам у найвіддаленіші куточки країни та світу!